30.10
18:03

Δε ξεχνά η ΑΕΚ τον Γρηγόρη, την Εβίτα και τον Ανδρέα

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ένωση δεν ξέχασε τα δυο άτυχα “αγγελούδια” της ομάδας ποδηλασίας και επί της ευκαιρίας με την συμμετοχή τους στον αγώνα δρόμου “Δεν Ξεχνώ 23.7.2018” παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο και μητέρα των αδικοχαμένων μελών της οικογένειας για τη μνήμη των παιδιών της.

Η ΑΕΚ για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι δε ξεχνά όλους όσους έχουν “φύγει”. Που πραγματικά δεν “έφυγαν” ποτέ.

Το τμήμα ποδηλασίας του Συλλόγου, συμμετείχε στον αγώνα δρόμου criterium “Δεν Ξεχνώ 23.7.2018” που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας στον Τύμβο Μαραθώνα και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν αδίκως στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή Μάτι-Ν.Βουτζά Ανατολικής Αττικής. Ανάμεσα στους αδικοχαμένους ήταν και 3 μέλη της οικογένειας Φύτρου, ο Γρηγόρης (πατέρας), η Εβίτα (κόρη) και ο Ανδρέα (γιος), οι οποίοι ήταν ποδηλάτες της ΑΕΚ.

Το ποδηλατικό τμήμα, παρουσία και όλων των παιδιών της Ακαδημίας, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο και μητέρα των αδικοχαμένων μελών της οικογενείας, κα. Βαρβάρα Φύτρου, στη μνήμη των τέκνων της που τίμησαν τα χρώματα του Συλλόγου ως αθλητές με ήθος και αγωνιστικότητα.

Η ΑΕΚ δε θα σας ξεχάσει ποτέ! Θα είστε πάντα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ!

Advertisement