26.10
19:51

Τσαλμπούρης έξω – Μαραγκός μέσα

AEK1924.gr team
Advertisement

Μία… άτυπη ανταλλαγή ετοιμάζεται ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κολοσσό Ρόδου καθώς αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να λύσουν το συμβόλαιο με τους παίκτες τους και να μεταπηδήσουν στην άλλη ομάδα.

Εδώ και μέρες έχετε ενημερωθεί από το ΑΕΚ19124 για τους μνηστήρες που έχουν συγκεντρωθεί γύρο από τον Γιώργο Τσαλμπούρη και το μεγάλο ενδεχόμενο αποχώρησης από το κιτρινόμαυρο ροστερ.

Το συμβόλαιο του παίκτης της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που έρχεται και επιθυμία του ίδιου αλλά και των εκπροσώπων του είναι να αποχωρήσει από την ομάδα, στην οποία ανήκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για λύση συμβολαίου και έτσι το παιχνίδι στην Κρήτη με το Ρέθυμνο, αναμένεται να είναι το τελευταίο του Τσαλμπούρη με τα κιτρινόμαυρα.

Ο 23χρονος αναμένεται να επιστρέψει στο οικείο για εκείνον περιβάλλον του Κολοσσού και στη Ρόδο, εκεί όπου είχε δοθεί δανεικός τη σεζόν 2017-18. Από την πλευρά τους οι Ροδίτες δεν υπολογίζουν τον Πάρη Μαραγκό, με τον ίδιο να μην βρίσκει τον ρόλο που περίμενε.

Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από την ομαδα του Λυκογιάννη και η πρώτη επαφή με τους κιτρινόμαυρους έχει πραγματοποιηθεί, χωρίς κάτι οριστικό ακόμα.

Να τονίσουμε πως ο Μαραγκός έχει αγωνισθεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Φάρου ΓΣΛ και Κύμης. Έτσι οι δυο παίκτες αλλάζουν ομάδες και μία άτυπη ανταλλαγή φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών.

Advertisement