23.10
23:45

Καταγγελία της Μπάγερν στην UEFA για τα επεισόδια στο Ρέντη

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Μπάγερν ενημέρωσε επίσημως ότι προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (22/10) στο Ρέντη, στον αγώνα με τους Νέους του Ολυμπιακού.

Η αναμέτρηση της Τρίτης (22/10) στο Ρέντη ανάμεσα στην Κ19 του Ολυμπιακού και τη Μπάγερν στιγματίστηκε από την εισβολή κουκουλοφόρων στο 84′, οι οποίοι επιτέθηκαν με ρόπαλα στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την Τετάρτη (23/10) ότι προχώρησαν σε καταγγελία στην UEFA.

“Υπήρξαν τραυματισμοί τριών οπαδών της Μπάγερν, που ευτυχώς βγήκαν από το νοσοκομείο έχοντας λάβει ιατρική φροντίδα. Η Μπάγερν προχώρησε σε καταγγελία κατά των συμβάντων στην Πειθαρχική Επιτροπή και Ελέγχου της UEFA. Διενεργείται έρευνα” ανέφερε η ομάδα του Μονάχου.

Στο ίδιο κείμενο φιλοξενείται και δήλωση των προπονητών της Κ19 της Μπάγερν, των Ντεμικέλις και Σβαρτς: “Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα. Τα επεισόδια πριν από τη λήξη του αγώνα μας σόκαραν. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τους προπονητές και τα στελέχη του Ολυμπιακού, που μας συμπεριφέρθηκαν στοργικά”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement