19.10
10:32

«Κλείδωσε» ο σχηματισμός για Βόλο!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός έχει επιλέξει να παρατάξει την ΑΕΚ με το 4-2-3-1, δουλεύοντας το συγκεκριμένο σχήμα όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, ώστε να το χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Βόλο.

Ήταν γνωστό ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα δούλευε στην διακοπή του πρωταθλήματος το 4-2-3-1, θέλοντας να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ, με αρχής γενομένης στο ματς με τον Βόλο.

Όλο αυτό το διάστημα δούλευε πάνω στο συγκεκριμένο σχήμα ο Έλληνας τεχνικός και είναι πλέον σίγουρο και… “κλειδωμένο” ότι στο ματς με του Βολιώτες, θα παρατάξει την ομάδα με το 4-2-3-1, έχοντας ανοιχτές κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα της Ένωσης, που δεν φαίνεται να είναι σίγουρος ακόμα για το ποιους θα επιλέξει.

Μάλιστα, φαίνεται πως μέχρι την τελευταία στιγμή θα το σκέφτεται για κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα, όπως για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, για το αριστερό άκρο στην άμυνα, αλλά και για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ στα εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο ερώτημα είναι για το ποιος απ’ τους τρεις Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος θα αγωνιστεί στα χαφ με τον Πορτογάλο να έχει ένα προβάδισμα, μαζί με τον Έλληνα μέσο, αφήνοντας εκτός τον Σέρβο. Απ’ εκεί και έπειτα το δίλημμα Λόπες ή Χούλτ επίσης επικρατεί στο μυαλό του “Κωστέ” με τα μέχρι τώρα δεδομένα να μην το έχουν ξεκαθαρίσει.

Τέλος, επιθετικά οι Λιβάγια και Ολιβέιρα δείχνουν ότι είναι οι σίγουροι, ενώ και ο Πέτρος Μάνταλος έχει μεγάλο προβάδισμα για να παίξει ως αριστερό εξτρέμ, όμως ανοιχτό παραμένει η θέση για το δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Βέρντε να έχει ένα μικρό προβάδισμα και την ευκαιρία για να δείξει πράγματα, αλλά πάντα στο κόλπο βρίσκεται και ο Χρήστος Αλμπάνης, ή ο Μίλος Ντέλετιτς.

Advertisement