17.10
14:03

Βραβεύεται από την ΚΑΕ ΑΕΚ ο Ξανθόπουλος

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΚΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια της αναμέτρησης με το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Basket League θα βραβεύσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (19/10, 17:00) η Βασίλισσα υποδέχεται το Περιστέρι του Βασίλη Ξανθόπουλου. Ο Ξανθόπουλος επιστρέφει στο γήπεδο που για δύο χρόνια μεγαλουργούσε συμβάλλοντας στο να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ που ποτέ δεν ξεχνά όσους φόρεσαν και σεβάστηκαν το έμβλημα της θα τιμήσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο για τη διετή προσφορά του. Ένας παίκτης το όνομα του οποίου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Basketball Champions League, του Διηπειρωτικού αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει:

Γράψαμε τα παρακάτω, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, τον περασμένο Ιούλιο… Και δεν αλλάζουμε τελεία… Για το Βασίλη Ξανθόπουλο…

«Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του».

Για την επί διετία «τροπαιοφόρο» συμβολή του στην αναγέννηση της «Βασίλισσας», λοιπόν, η Οικογένεια της ΑΕΚ ΒC, η οικογένειά του, τιμά το Βασίλη Ξανθόπουλο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, το Σάββατο (19/10, 17:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Advertisement