16.10
18:54

«Τρένο» η ΑΕΚ πέρασε εύκολα και απ’ την Έδεσσα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Μάγκες επικράτησαν με 27-22 του Αερωπού Έδεσσα εκτός έδρας και συνεχίζουν ακάθεκτοι το νικηφόρο του σερί, έχοντας 4 στα 4 νίκες για την φετινή Handball Premier.

Το ματς

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το ματς με αποτέλεσμα να πηγαίνουν μαζί απ’ την αρχή του αγώνα γκολ-γκολ, μέχρι να φτάσει το σκορ στο 7-7, καθώς απ’ εκεί και έπειτα οι Κιτρινόμαυροι βελτίωσαν την άμυνα τους και με την αποτελεσματική επίθεση έχτισαν ένα σερί 0-4 κάνοντας το σκορ 7-11.

Ο Αερωπός προσπάθησε να αντιδράσει καταφέρνοντας να ρίξει την διαφορά ξανά στα δυο γκολ, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να σημειώσει ακόμα δυο γκολ, ανεβάζοντας την διαφορά στο +4 και να πάει στο ημίχρονο με το σκορ στο 9-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Έδεσσας προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην Ένωση, για να μειώσει στο σκορ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έκανε δυο φορές σερί με 0-3, δημιουργώντας αρχικά το 11-18 και στη συνέχεια το 12-21, φτάνοντας την διαφορά στο +9.

Στη συνέχεια οι Κιτρινόμαυροι έσβησαν τις μηχανές και χαμήλωσαν την ένταση τους, με αποτέλεσμα να δώσουν δικαίωμα στον Αερωπό να κατεβάσει την διαφορά, αλλά σε καμία περίπτωση να μην απειληθεί, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρουν το διπλό, νικώντας την ομάδα της Έδεσσας με 22-27.

Η ΑΕΚ πέτυχε το 4 στα 4 και συνεχίζει ακάθεκτη την πολύ καλή της φετινή πορεία, θέλοντας να μην χάσει από κανέναν βαθμούς και να καθαρίζει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και ξεκούραστα δύσκολα ματς.

Advertisement