15.10
19:33

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: “Ελπίζουμε να έρθουν ξανά οι επιτυχίες και οι τίτλοι”

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έδειξε την στήριξη του στο τμήμα χάντμπολ της ομάδας με μια σπουδαία ανακοίνωση.

Οι παλαίμαχοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης θέλησαν να επιβραβεύσουν και να προωθήσουν την μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία της ομάδας χάντμπολ.

Μάλιστα κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει έμπρακτα το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η προσπάθεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα χάντμπολ 2019-20 έχει ήδη αρχίσει και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται στην ομάδα μας να έχει μια καλή πορεία και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Η προσπάθεια που κάνει ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι πολύ μεγάλη και αξίζει να αγκαλιαστεί από το σύνολο των φιλάθλων, ώστε να επιστρέψει το ένδοξο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου μας στο δρόμο των τίτλων και των μεγάλων επιτυχιών.

Ευελπιστούμε ότι το νικηφόρο ξεκίνημα των τριών πρώτων αγωνιστικών θα έχει συνέχεια αύριο στην Εδεσσα με αντίπαλο τον Αερωπό και ότι και η υπόλοιπη πορεία της ομάδας μας θα είναι ανάλογα επιτυχημένη σε Ελλάδα και Ευρώπη.”

Advertisement