15.10
12:35

Με την Βογκότσκα η ΑΕΚ στο Challenge Cup!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Με την Βοσνιακή, Βογκότσκα κληρώθηκε η ΑΕΚ στον 3ο γύρο του Challenge Cup, με το πρώτο ματς στην Βοσνία στις 16-17/11 και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Αθήνα.

Τον αντίπαλο της για τον 3ο γύρο του Challenge Cup έμαθε η ΑΕΚ απ’ την σημερινή κλήρωση, αντιμετωπίζοντας την HC Vogosca Poljine Hills απ’ τη Βοσνία.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την δυο φορές δευτεραθλήτρια Βοσνίας (2016, 2018), η οποία την περασμένη περίοδο τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας και αποκλείστηκε στα προημιτελικά απ’ την μετέπειτα πρωταθλήτρια Βοσνίας. Μάλιστα, η Βογκότσκα συμμετέχει στην διοργάνωση απ’ τον 2ο γύρο αποκλείοντας την Λιθουανική, Σβιέσεν Βίλνιους στη διαφορά τερμάτων.

Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες θα γίνει στη Βοσνία στις 16-17/11, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στις 23-24/11 στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του 3ου Γύρου του Challenge Cup 2019-20, με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να μαθαίνει τον αντίπαλό της.

Συγκεκριμένα το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την HC Vogosca Poljine Hills από τη Βοσνία.

Οι Βόσνιοι ξεκίνησαν τη φετινή τους πορεία στη διοργάνωση από τον 2ο γύρο αποκλείοντας στη διαφορά τερμάτων την VHS Sviesen Vilnius από τη Λιθουανία. Αυτή είναι η 4η ευρωπαϊκή τους παρουσία τόσο στο Challenge Cup όσο και σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισαν στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από την μετέπειτα Πρωταθλήτρια. Παράλληλα, έχουν κατακτήσει 2 φορές τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Βοσνίας (2016, 2018).

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 16-17/11 στη Βοσνία και 23-24/11 στην Αθήνα.

Advertisement