14.10
22:13

Άρης: “Δεν σας επιτρέπει το… μεγάλο αφεντικό να μας δώσετε εισιτήρια”

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Άρης απάντησε στην ανακοίνωση της Ξάνθης υποστηρίζοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα λένε οι Ακρίτες και σημειώνει πως άλλος είναι ο πραγματικός λόγο που δεν χορηγεί εισιτήρια στους κιτρινόμαυρους.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άρης απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ξάνθη για τη χορήγηση εισιτηρίων για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάζουν μια διαφορετική ιστορία για το περσινό παιχνίδι και τα πλαστά εισιτήρια για τα οποία κατηγορούν οι Ακρίτες την ομάδα του Άρη ενώ για το φετινό ματς αφήνουν σπόντες πως το μεγάλο αφεντικό δεν επιτρέψει στη Ξάνθη να δώσει εισιτήρια στους κιτρινόμαυρους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι της «αλήθειας», που εσείς σκοπίμως κατασκευάσατε, για λόγους εντυπώσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη περί… πλαστών εισιτηρίων.

Θυμίζουμε, δε, στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ παρέλαβε επισήμως εισιτήρια στο περσινό παιχνίδι και ότι η μετακίνηση των φιλάθλων μας ήταν μεμονωμένη. Αυτό προφανώς είναι κάτι που της διαφεύγει…

Ωστόσο, όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν, προθυμοποιηθήκαμε αμέσως να κλείσουμε το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό των 900 ευρώ, που αντιστοιχεί στα 45 εισιτήρια των 20 ευρώ (τόσα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αίφνης, όμως, η ΠΑΕ Ξάνθη αξίωσε το ποσό των 5.000 ευρώ (προφανώς τόσα της έλειπαν…), υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε 45 εισιτήρια, αλλά σε 260, όπως λέει στην ανακοίνωσή της τώρα ή σε… «περίπου 250», όπως κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία μετά το συμβάν!

Τελικά ήταν 45, 250, 260… Πόσα ήταν;

Αυτή, λοιπόν και μόνο αυτή, είναι η πραγματική αλήθεια. Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί πλήρως την σύγχυση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εισιτήρια δεν μας δίνετε γιατί δεν σας επιτρέπει το «μεγάλο αφεντικό». Πείτε την αλήθεια. Μην ντρέπεστε… Είναι κοινό μυστικό άλλωστε…

Μην εκτίθεστε άλλο. Σας βλέπουν…”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement