11.10
15:07

Γκίκας: “Προσηλωμένοι στο πλάνο μας για να κερδίσουμε”

AEK1924.gr team
Advertisement

Στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκος Γκίκας εξέφρασε τις απόψεις του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Ειδικότερα, ο Νίκος Γκίκας αναγνώρισε ότι πρόκειται για μία δύσκολη έδρα, που δίνει ώθηση στον Ήφαιστο η στήριξη του κόσμου του.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η Βασίλισσα θα μείνει προσηλωμένη στο πλάνο της, προκειμένου να επιβάλλει το ρυθμό της και να φύγει νικήτρια από τη Λήμνο.

Αναλυτικά, ο Νίκος Γκίκας έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ τα εξής:

Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στη Λήμνο με τον Ήφαιστο. Μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα. Έκανε πολύ σημαντικές προσθήκες και έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό Ελλήνων και ξένων παικτών, οι οποίοι από την περσινή χρονιά έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ξέρουμε ότι το γήπεδο της Λήμνου γεμίζει σε κάθε αναμέτρηση και ο Ήφαιστος παίζει με άλλη ψυχολογία και ώθηση, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς.

Από την πλευρά μας, εμείς πάμε προσηλωμένοι στο ματς. Ξέρουμε τι θέλουμε από την αυριανή αναμέτρηση, παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε.

Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να προσαρμοστούμε στην πίεση του αντιπάλου μας και βάσει των κανόνων και της φιλοσοφίας που έχουμε ως ομάδα να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε.

 

Advertisement