11.10
18:51

Απρόοπτα με Γκίκα και Γιάνκοβιτς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Συνεχίζεται η ατυχία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο, δυο παίκτες της Βασίλισσας τίθενται εκτός μάχης.

Τόσο ο Νίκος Γκίκας, όσο και ο Στέφαν Γιάνκοβιτς δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για την αυριανή (12/10) αναμέτρηση.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ συνεχίζει την θεραπεία του για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξιό μάτι, ενώ ο Σερβοκαναδός υπέστη κάκωση δεξιού ώμου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Αγκαλιά» με τα προβλήματα η ΑΕΚ, που αδυνατεί από συγκυρίες εδώ και μήνες ν’ αγωνιστεί πλήρης. Εκτός αποστολής για το ταξίδι στη Λήμνο τέθηκαν ο Νίκος Γκίκας και ο Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Ο διεθνής γκαρντ της «Βασίλισσας» υπέστη στην προπόνηση (στις 10/10) τραυματισμό του κερατοειδούς στο δεξιό οφθαλμό. Εκτιμήθηκε από οφθαλμίατρο στο Metropolitan General και συστήθηκε η αποχή από τις υποχρεώσεις της Ομάδας για τέσσερις (4) ημέρες. Ο αθλητής θα ακολουθήσει την προταθείσα αγωγή.

Ο Γιάνκοβιτς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Ο Σέρβοκαναδος φόργουορντ υπέστη κάκωση δεξιού ώμου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα. Υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή.

Advertisement