10.10
09:49

Έχει «παγώσει» του Χούλτ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μέχρι στιγμής με την πλευρά του Σουηδού μπακ, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα

Ο Νίκλας Χούλτ μεταγράφηκε στην ΑΕΚ απ’ τον Παναθηναϊκό το Γενάρη του 2018, βοηθώντας κι’ αυτός την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με τους Κιτρινόμαυρους.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2020, λήγει το συμβόλαιο του Σουηδού μπακ, μαζί με κάποια άλλα συμβόλαια στην Ένωση, με την ομάδα να καλείται να διαπραγματευτεί μαζί τους, αν θέλει να προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Ο Χούλτ είναι μια σταθερή δύναμη και ένα πολύτιμο γρανάζι στο ρόστερ της ΑΕΚ, που κυμαίνεται πάντα σε υψηλά στάνταρ και δημιουργεί ένα πολύτιμο δίδυμο με τον Έλντερ Λόπες για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όμως, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν καλέσει σε συζητήσεις την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον Σουηδό μπακ να το δηλώνει πριν λίγες εβδομάδες ότι δεν τον έχει πλησιάσει μέχρι στιγμής η ομάδα για να συζητήσουν για το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, ο Νίκλας Χούλτ έχει αλλάξει πρόσφατα και μανατζερική… στέγη, καθώς έφυγε απ’ τον μάνατζερ Μάρτιν Νταλίν και πλέον ο νέος του εκπρόσωπος είναι ο μεγαλοατζέντης Χασάν Τσετινκάγια.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Τσετινκάγια θα είναι αυτός που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ για να συζητήσει μαζί της, όταν έρθει εκείνη η στιγμή για την ανανέωση της συνεργασίας των Κιτρινόμαυρων με τον Σουηδό μπακ.

Για την ώρα όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν… «παγώσει» το θέμα του Χούλτ, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα, θα μπει σίγουρα και αυτό το ζήτημα στην ατζέντα του Ίλια Ίβιτς, ώστε να εξετάσουν την περίπτωση του, αλλά και τις διαθέσεις των δυο πλευρών, με την Ένωση να σκέφτεται να κρατήσει τον 29χρονο Σουηδό μπακ, έχοντας μείνει ικανοποιημένη για την μέχρι τώρα πορεία του.

Σίγουρα, το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο και λογικά θα υπάρξουν συζητήσεις των δυο πλευρών, για το αν θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα μια διετία ή και τριετία, ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Advertisement