10.10
17:41

Αυγενάκης – Δήμος Φυλής: Τα είπαν για ΑΕΚ και Λιόσια

AEK1924.gr team
Advertisement

Σημαντική συνάντηση, για την εξέλιξη των διαδικασιών ώστε να μετακομίσει η Βασίλισσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίνω, είχε σήμερα (10/10) ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο Δήμαρχος Φυλής.

Τρέχουν οι εξελίξεις ώστε η ΚΑΕ ΑΕΚ να μετακομίσει στις ακίνητες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στα Άνω Λιόσια μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και τον επόμενο γύρο του BCL.

Ο Αγγελόπουλος έστειλε τελεσίγραφο πως αν δεν καταφέρει να επιτευχθεί ο στόχος και οι εκκρεμότητες δε επιτρέψουν να αγωνισθεί η Βασίλισσα κόντρα στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο στο κλειστό των Λιοσίων, τότε θα μεταφερθεί για τους χρόνου η εν λόγω μετακίνηση.

Από την μεριά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πραγματοποίησε μία σημαντική συνάντηση για την πορεία των διαδικασιών, με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, όπου και συζήτησαν για το υπό εξέλιξη αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του Ολυμπιακού Κέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (κλειστό της Πάλης) και το υπό εξέλιξη αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρησή του, στο πλαίσιο της σοβαρής επένδυσης στην οποία σκοπεύει να προβεί στην εγκατάσταση, η οποία θα την αναζωογονήσει και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Η συνεργασία του κ. Αυγενάκη με τον κ. Παππού θα συνεχιστεί, ώστε όχι μόνο να ξεπεραστούν άμεσα τα εκκρεμή ζητήματα γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, αλλά και να εξεταστούν οι προοπτικές βελτίωσης άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου».

 

Advertisement