10.10
17:50

Αισιοδοξία για Μπάρκα – Συνέχεια ατομικού για δυο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (10/10) προπόνηση στα Σπάτα για τους κιτρινόμαυρους, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου. Οι επανεκτιμήσεις για το πρόβλημα του Μπάρκα αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα.

Δίχως τους διεθνείς συνεχίζονται οι προπονήσεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο (Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Γαλανόπουλο, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Γιάννη-Φοίβο Μπότο).

Επίσης εκτός συνεχίζουν να βρίσκονται ο Κλωναρίδης με τον Γιακουμάκη, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, δίχως να έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο Βασίλης Μπάρκας συνέχισε την θεραπεία του, ύστερα από το κάταγμα που υπέστη στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα οι επανεκτιμήσεις αφήνουν θετικό αποτέλεσμα, καθώς «μιλούν» για γρηγορότερη επιστροφή.

Η αισιοδοξία των κιτρινόμαυρων είναι πως το διάστημα της απουσίας του, ενδεχομένως να είναι μικρότερο από αυτό που αρχικά είχε εκτιμηθεί (δηλ. 20 μέρες – 1 μήνας). Ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με το πως θα ανταποκριθεί το χέρι του στη θεραπεία.

Advertisement