09.10
09:28

Θέλει να κρατήσει Βράνιες η ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φαίνεται πως επιθυμούν να κρατήσουν τον Όγκνιεν Βράνιες και μετά το τέλος του δανεισμού του και θα υπάρξουν από νωρίς επαφές με την Άντερλεχτ

Ο Όγκνιεν Βράνιες μετά την μεταγραφή του στην Άντερλεχτ και μιας χρονιάς απουσίας του απ’ την ΑΕΚ επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι για να ξανά βρει την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη.

Σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, ο Βόσνιος δείχνει ήρεμος, επιστρέφοντας στα περισσότερα παιχνίδια στα υψηλά του στάνταρ, θέλοντας όμως να δείξει ακόμα περισσότερα ο ίδιος με την κιτρινόμαυρη φανέλα και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερο τους στόχους του με την ομάδα που έχει αγαπήσει όσο διάστημα αγωνίστηκε στο παρελθόν μαζί της.

Μεταξύ άλλων η μέχρι τώρα εικόνα του, αφήνει πλήρως ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού δεν έχουν κανένα παράπονο ούτε αγωνιστικά, ούτε από θέμα συμπεριφοράς με τον Βράνιες και ήδη οι σκέψεις μπαίνουν για να τον κρατήσουν και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Η συγκεκριμένη σκέψη ήταν απ’ την αρχή στο μυαλό τους, όταν ακόμα συζήταγαν με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του, αλλά ήθελαν σίγουρα να δώσουν χρόνο στον ποδοσφαιριστή και να δουν σε πράξεις την συμπεριφορά του αλλά και την αγωνιστική του εικόνα, που ήδη γνώριζαν και ήθελαν να διαπιστώσουν ότι θα βοηθήσει και θα επιστρέψει στις εμφανίσεις του παρελθόντος.

Πλέον, οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκέφτονται όλο και περισσότερο να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την Βέλγικη ομάδα, για να κρατήσουν στα κιτρινόμαυρα και μετά το τέλος του δανεισμού του, τον Βράνιες, προχωρώντας στην αγορά του.

Η Άντερλεχτ είναι σίγουρα αυτή που θα το αποφασίσει για το αν θα τον παραχωρήσει ή όχι, παρακολουθώντας κανονικά την πορεία του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, με την φανέλα της Ένωσης, αλλά όμως δεν έχει δείξει την διάθεση της για το ποιο θα είναι το μέλλον του, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο Βράνιες είχε τεθεί εκτός πλάνων και γι’ αυτό βρέθηκε η φόρμουλα για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο όμως μπορεί και να αλλάξει αν οι Βέλγοι μείνουν εντυπωσιασμένοι και ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και θελήσουν την επιστροφή του.

Απ’ την πλευρά της η διοίκηση της ΑΕΚ όπως προείπαμε, θέλει να έρθει άμεσα σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές με την βέλγικη ομάδα, κάτι που είναι πιθανό να ξεκινήσουν σύντομα τις επαφές, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να τελειώσει θετικά το θέμα, πριν το τέλος της σεζόν.

Advertisement