09.10
09:18

Στην… τσίτα ο Τσιντώτας!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Έτοιμος να αναλάβει δράση είναι ο Έλληνας γκολκίπερ, μετά τον τραυματισμό του Μπάρκα, που μετά από τόσο καιρό στην αδράνεια, φορά και πάλι τα γάντια του βασικού.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Βασίλη Μπάρκα κατά την προετοιμασία του με τα γαλανόλευκα για τους προκριματικούς του EURO 2020, με τον χρόνο απουσίας του να υπολογίζεται στον έναν μήνα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Τσιντώτας αναλαμβάνει να καθίσει για το διάστημα απουσίας του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ και να σταθεί στο… ύψος των περιστάσεων.

Όλο το διάστημα της νέα σεζόν, από την προετοιμασία του Κίελτσε μέχρι και την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, δεν σταμάτησε ποτέ και δεν… έριξε την ένταση του προγράμματος, θέλοντας να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα όταν η ΑΕΚ τον χρειαστεί.

Μάλιστα, ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έχουν να λένε για τον επαγγελματισμό του 26χρονου πορτιέρο αλλά και την υπομονή που έδειξε έως ότου φτάσει η στιγμή που θα κληθεί να υπερασπιστεί τα κιτρινόμαυρα δίχτυα.

Πλέον πρέπει να δείξει την ίδια εικόνα που είχε παρουσιάσει και την… πρωταθληματική χρονιά, σε ματς όπως εκείνο με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η Ένωση χρειάζεται σιγουριά στα μετόπισθεν και η αλήθεια είναι πως ο Τσιντώτας έχει δείξει πως μπορεί να την προσφέρει.

Το πόσο όμως θα σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων θα φανεί στην πορεία και κυρίως από την συνεισφορά του στην ΑΕΚ, σε έναν μήνα-φωτιά για την ομάδα. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο Τσιντώτας όλο το διάστημα είχε στην… τσίτα τα γκάζια της προετοιμασίας για την κατάλληλη στιγμή.

Κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Τσιντώτα:

Advertisement