09.10
22:37

Δοκιμή με Μάνταλο – Μπακάκη ενόψει Ιταλίας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα πάρουν φανέλα βασικού για το ματς της Εθνικής ομάδας στην Ιταλία. Δοκίμασε και Γαλανόπουλο ο Φαν Σιπ.

Η Εθνική Ελλάδος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ιταλία το Σάββατο (21:45) στο Ολίμπικο και στην σημερινή προπόνηση ο Τζον Φαν Σιπ θέλησε να δείξει κάποιες απ’ τις σκέψεις του, που αφορούν την ενδεκάδα, αλλά και το πως θα παρατάξει την ομάδα στην Ιταλία.

Ο σχηματισμός που σκέφτεται και δοκίμασε ο Ολλανδός τεχνικός είναι το 4-4-2 σε ρόμβο, βάζοντας τον Βλαχοδήμο κάτω απ’ τα δοκάρια μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Βασίλη Μπάρκα. Στη τετράδα οι Μπακάκης, Σταφυλίδης στα δυο άκρα και οι Σιόβας Κουρμπέλης στα στόπερ, έχοντας στα χαφ τους Μπουχαλάκη, Μάνταλο, Σιώπη και Βρουσάι, βάζοντας στην επίθεση του Κουλούρη και Δώνη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αντί του Σιώπη, υπήρξε δοκιμή με τον νεαρό χαφ της ΑΕΚ, Κώστα Γαλανόπουλο, κάτι που δείχνει ότι δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και να παίξει απέναντι στην Ιταλία.

Advertisement