Νέους κατόχους έχουν εδώ και λίγες οι θέσεις του προπονητή τερματοφυλάκων και του προπονητή φυσικής κατάστασης στην ομάδα Κ19 της ΑΕΚ, μετά τη «μετάθεση» των Ηλία Ατματσίδη και Κώστα Παρούση στην πρώτη ομάδα, στο επιτελείο του προπονητή Νίκου Κωστένογλου.
Στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στην Κ19 τοποθετήθηκε ο Αντώνης Λυκούρης (αριστερά στη φωτογραφία) που στο παρελθόν είχε υπάρχει μέλος της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Είναι 33 ετών (13/1/1986) και τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του ήταν η ανδρική ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προπονητής τερματοφυλάκων από το 2015 έως το τέλος της σεζόν 2018-19. Νωρίτερα είχε εργαστεί στο ίδιο πόστο στον Ατρόμητο. Ως ποδοσφαιριστής, μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε σε Νέα Ιωνία, Αιολικό, Βύζαντα, Ελλάδα Ποντίων και Αιγάλεω.
Ο γεννημένος στις 3/7/1983 Γιώργος Κουδούνης (δεξιά) είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος UEFA A. Αρχισε να εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία σε ερασιτεχνικά σωματεία και σύντομα βρέθηκε σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών ως γυμναστής (Αθηναϊκός, Κόρινθος, Ρόδος, Αχαρναϊκός, Βύζας, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Λάρισα, Παναιγιάλειος, Απόλλων) ως τεχνικός διευθυντής (Σπάρτη) αλλά και ως πρώτος προπονητής (Δόξα Δράμας). Εχει μεγάλη εμπειρία και στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, με θητεία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement