07.10
20:42

Basket League: Δύο σέντερ αναδείχθηκαν MVPs της δεύτερης αγωνιστικής

AEK1924.gr team
Basket League: Δύο σέντερ αναδείχθηκαν MVPs της δεύτερης αγωνιστικής
Advertisement

Στα χέρια του Οκτάβιους Έλις και του Ντάριους Γκάρετ κατέληξε το βραβείο του MVP της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League. Δείτε τι έκαναν οι ψηλοί του Προμηθέα και του Ηρακλή.

Ποιος είπε ότι το μπάσκετ είναι το άθλημα των κοντών; Πάντα ήταν και πάντα θα είναι το άθλημα των ψηλών και ο Οκτάβιους Έλις με τον Ντάριους Γκάρετ το απέδειξαν για ακόμα μία φορά κερδίζοντας τον τίτλο του MVP για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League 2019/20.

Ο Έλις είχε 17 πόντους από 5/6 δίποντα και 7/7 βολές, 11 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα μπλοκ, ένα κλέψιμο και τέσσερα κερδισμένα φάουλ σε 28 λεπτά στην εντός έδρας αναμέτρηση του Προμηθέα Πάτρας με τον Ιωνικό Νικαίας (87-80), για να συγκεντρώσει 33 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Τόσες είχε και ο Γκάρετ που σκόραρε επίσης 17 πόντους από 7/8 δίποντα και 3/6 βολές, μάζεψε 15 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκοψε δύο σουτ και έκλεψε μια μπάλα σε 28:30 στο εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τον Άρη.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->