30.9
15:53

Κεδέρης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, έτοιμοι τον Νοέμβριο!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε σε αθλητική εφημερίδα μετά το πρώτο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Φαίακα Κέρκυρας, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή, προσθέτοντας όμως ότι θέλουν να είναι έτοιμοι τον Νοέμβριο για τα Ευρωπαϊκά ματς, αλλά και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κεδέρης στην Ώρα των Σπορ:

«Ήταν το πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας, ξέραμε ότι θα έρθει κόσμος να μας δει παρά την δυσκολία της ώρας, μεσημέρι Σαββάτου, εργάσιμη μέρα και πρώτα απ’ όλα τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί στο transition game, στο γρήγορο παιχνίδι, τρέξαμε νομίζω 60 λεπτά, χωρίς πολλά λάθη. Ξέραμε τα θα αντιμετωπίζαμε, είναι μια νεοφώτιστη ομάδα χωρίς πολλά συστήματα ώστε να αποσπάσουν την άμυνα μας και γι’ αυτό ήταν η διαφορά στα 8 γκολ, ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς γενικά.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε… ξεφύγει για το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον Νοέμβριο που θα αρχίσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς και αυτά με τον Ολυμπιακό. Εκεί πρέπει να δείξουμε κύρος, δουλεύουμε γι’ αυτά τα ματς. Δεν ρίχνουμε ρυθμό, κι έτσι η πορεία της ομάδας θα είναι αντάξια των προπονήσεων και των παιχνιδιών που θα κερδίζουμε με αυτές τις ομάδες εύκολα».

Advertisement