29.9
16:18

Άδικη ήττα για την ΑΕΚ Κ19 με ΠΑΟΚ (pics)

AEK1924.gr team
Άδικη ήττα για την ΑΕΚ Κ19 με ΠΑΟΚ (pics)
Advertisement

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.
Η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα, μία ήττα που ήρθε στις λεπτομέρειες. Στο 14’ ο Πανίδης έκανε το 0-1 με κοντινό σουτ μετά την απόκρουση του Γιώργου Θεοχάρη στο αρχικό πλασέ του. Στο 35’ η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσιγγάρα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο διαιτητής Τσατσούλης κακώς δεν το καταλόγισε.

Η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες στο 63ο λεπτό μετά από ανατροπή του Γαϊτανίδη από τον Θεοχάρη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αν και με παίκτη λιγότερο, η ΑΕΚ πίεσε και έφτασε σε δύο μεγάλες ευκαιρίες: στο 91’ με τον Μιχάλη Κοσίδη που σούταρε άουτ και στο 92’ με τον Μανόλη Αρβανίτη που έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Ταλιχμανίδης.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χριστόπουλος, Δημητρίου, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Αρβανίτης (ΑΕΚ) και Σαλαμούρας (ΠΑΟΚ)
 

Οι συνθέσεις των ομάδωνΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): 

Θεοχάρης, Κάτσικας, Αρβανίτης, Καραβίδας, Ποζατζίδης, Μπότος (70’ Κοσίδης), Μάρκου (65’ Καλούδης), Ρουκουνάκης (70’ Κώτσιος), Χριστόπουλος (83’ Κορομηλάς), Τσέλιος (46’ Δημητρίου), Μαχαίρας

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιάξης, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Τάχατος (68’ Τσοπούρογλου), Γαϊτανίδης (84’ Πιπιλιάρης), Σαλαμούρας, Πανίδης (68’ Κούτσιας), Τζόλης (92’ Θεοδωρίδης), Πουρναράς (46’ Γρόσδης)

Διαιτητής:

 Τσατσούλης (Αθηνών)
Βοηθοί: Τσολακίδης, Οντος (Αθηνών)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->