28.9
15:10

Στο ρελαντί οι Μάγκες επικράτησαν του Φαίακα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ επικράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα και με σβηστές τις μηχανές με 33-25 επί του Φαίακα Κέρκυρας, κάνοντας το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier. 

Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και παρότι στα πρώτα λεπτά μέχρι να βρει τα πατήματα της ο Φαίακας το εκμεταλλεύτηκε και πήγαιναν οι δυο ομάδες μαζί στο σκορ (3-3), στη συνέχεια οι Κιτρινόμαυροι με καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση πήγαν το σκορ στο 9-3.

Η Ένωση συνέχισε σε υψηλά στάνταρ την απόδοση της, φτάνοντας την διαφορά στο +6 (12-6), αλλά οι Κερκυραίοι κατάφεραν να αντιδράσουν, αφού χαμήλωσαν τον ρυθμό οι Κιτρινόμαυροι και έτσι έριξαν την διαφορά στο 12-9. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια σε εκείνο το σημείο αφυπνίστηκε και μπόρεσε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, να πάει στα αποδυτήρια με το +5 και με το σκορ στο 18-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να πηγαίνει γκαζωμένη στο ματς για να αποκτήσει εκ’ νέου μεγαλύτερη διαφορά, καταφέρνοντας να κάνει το σκορ 22-14, δείχνοντας ο Φαίακας ότι δεν μπορεί να αντιδράσει.

Στη συνέχεια του ματς, η Ένωση είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έπαιζε όσο έπρεπε για να μην έμπαινε σε περιπέτειες, κρατώντας την διαφορά στο +7 με το σκορ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου να είναι στο 25-18.

Απ’ εκεί και έπειτα το ματς κύλησε έτσι με την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και τον Φαίακα να προσπαθεί να τρέξει για να την φτάσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι Κιτρινόμαυροι λίγο πριν το τέλος του ματς έφτασαν την διαφορά στο +8 και σχημάτισαν το τελικό σκορ 33-25, κάνοντας το 2 στα 2, με σβηστές τις μηχανές!

Advertisement