23.9
15:03

Εκτός ο Βράνιες με την Εθνική Βοσνίας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Βόσνιος αμυντικός δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που τον ήθελαν κοντά σε μια πιθανή κλήση.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Όγκνιεν Βράνιες με την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και η ηρεμία που έχει επανέλθει στην καθημερινότητα του ίδιου με την ζωή που κάνει στην Αθήνα, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σενάρια ενσωμάτωση του και πάλι με την Εθνική Βοσνίας.

Μάλιστα, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι σκεφτόταν πολύ σοβαρά να καλέσει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά τελικά δεν προέβη σε μια τέτοια κίνηση και ο λόγος δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την αγωνιστική του εικόνα, αλλά για τον λόγο ότι ο Βόσνιος αμυντικός δεν έχει καλές σχέσεις με τους οπαδούς της εθνικής, αλλά και το σκάνδαλο με την Καρλέουσα παλαιότερα είναι κάτι που τον κρατάει για ακόμα μια φορά μακριά απ’ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Κάπως έτσι ο Βράνιες δεν θα βοηθήσει την Εθνική Βοσνίας στα κρίσιμα ματς με Φιλανδία και Ελλάδα, αλλά θα δούμε στο μέλλον αν θα ξανά κληθεί ή όχι.

Advertisement