21.9
23:17

Υπόδειγμα ο κόσμος της ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο κόσμος της ΑΕΚ γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού, έχοντας κόσμια και υποδειγματική παρουσία, παρά μάλιστα τις προκλήσεις των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Ήταν γνωστό ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα ερχόταν στο Αγρίνιο για να στηρίξει την ομάδα απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πήρε κανείς την συγκεκριμένη προσέλευση του.

Συγκεκριμένα, η εκτίμηση της Αστυνομίας κάνει λόγο για 2.000 ΑΕΚτζήδες στο Αγρίνιο, κάτι που σημαίνει ότι είχε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά που η Ένωση αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι οι φίλοι της Ένωσης απ’ το πρωί δημιουργούσαν ουρές στα εκδοτήρια του γηπέδου, ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια σε οποιαδήποτε θύρα.

Μάλιστα, αρκετός κόσμος είχε πάρει εισιτήρια των 30 ευρώ για το κέντρο του γηπέδου και αναγκάστηκε να πάει στις δυο γωνίες της κερκίδας, για καθαρά λόγους ασφαλείας, ώστε να μην είναι διάσπαρτοι στις κερκίδες του γηπέδου, με τις δυο ομάδες να συνεργάζονται και σ’ αυτό το κομμάτι με επιτυχία.

Άξια αναφοράς μάλιστα, είναι η υποδειγματική και κόσμια παρουσία των φίλων της ΑΕΚ, που παρότι υπήρχαν προκλήσεις εντός αγωνιστικού χώρου μετά το τέλος του ματς από 15 οπαδούς του Παναιτωλικού, οι φίλοι της Ένωσης έμειναν σταθερά στις κερκίδες χωρίς να αντιδράσουν και συνεχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους, αφήνοντας την αστυνομία να πιάνει στο… κυνήγι τους οπαδούς της Αγρινιώτικης ομάδας.

Advertisement