21.9
18:21

Μαντσίνι: «Να βγούμε αποφασισμένοι και να κερδίσουμε»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας και συγκέντρωσης που πρέπει να έχει ο Άρης στην Τούμπα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι… «σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη… Η σκέψη μας είναι να βγούμε, να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Ρωτήθηκε για την αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας έπειτα από την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού. «Μας βοήθησε πάρα πολύ το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεδομένου ότι προερχόμασταν από όχι καλές εμφανίσεις και όχι καλά αποτελέσματα στην αρχή του Πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι βοηθάει όχι μόνο στον ψυχολογικό τομέα αλλά και αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά, μας βγαίνουνε πράγματα στο γήπεδο πλέον. Οπότε μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι».

Συνολικά κατέθεσε τις πρώτες του εντυπώσεις για το ελληνικό Πρωτάθλημα: «Προέρχομαι από ένα διαφορετικού στυλ ποδόσφαιρο. Το γαλλικό είναι πιο έντονο στον ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές, έχει πολύ καλά στοιχεία. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετά συχνά σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα που μπορεί να έχει τη δική της ποδοσφαιρική πρόταση που είναι αρκετά ισχυρή για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα ματς».

Κατέληξε αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη. «Έχουμε πολύ καλό κόσμο που μπορούμε να τον συγκρίνουμε με αυτόν της Αργεντινής που φωνάζει και στηρίζει την ομάδα. Είναι ένα είδος ατού. Οταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας αισθανόμαστε πιο ισχυροί και μας βοηθάει πάρα πολύ στο να διεκδικούμε τα παιχνίδια με μεγαλύτερο δυναμισμό».

Advertisement