19.9
09:51

Το κομάντο που της έλειπε

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Καίρια η θέση που έχει ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, διαθέτοντας στοιχεία που δεν βρίσκει ο Κωστένογλου σε άλλον αμυντικό του ρόστερ

Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην Ένωση δημιούργησε αμφιθυμικές εντυπώσεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Εκ του αποτελέσματος όμως κρίνεται κάτι παραπάνω από χρήσιμη η παρουσία του στην ομάδα.

Τόσο με τον Καρντόσο, όσο και με τον Κωστένογλου, το… κομάντο βρίσκεται διαρκώς στα βασικά πλάνα της ΑΕΚ. Κυριαρχεί στο κέντρο, έχει στοιχεία μοναδικά και μία προσωπικότητα που ταιριάζει στην… τρέλα της ομάδας.

Ολόκληρη η προετοιμασία λοιπόν των πλάνων του Έλληνα τεχνικού για κάθε αγώνα, ξεκινούν με την τοποθέτηση του Βράνιες στα στόπερ. Έτσι αναμένεται να συμβεί και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, το ερχόμενο Σάββατο (21/09), στο Αγρίνιο.

Κάθε φορά που είναι διαθέσιμος, δύσκολα χάνει την φανέλα βασικού. Έχει επανέλθει στα υψηλά στάνταρ που είχε αφήσει πίσω του ως Πρωταθλητής το καλοκαίρι του 2018 και προσφέρει τα μέγιστα στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ένας παίκτης που έλειπε από το κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας, όσο διάστημα απουσίαζε στο Βέλγιο, αλλά και ένα περιβάλλον γνώριμο για τον Βόσνιο που τον οδηγεί στον… καλό του εαυτό.

Το κομάντο επέστρεψε όχι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους αλλά και για καθαρά πρακτικούς. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη διαχείριση, κάτι που γνωρίζει ο Κωστένογλου, καθώς πρόκειται για μία… ωρολογιακή βόμβα εντός αποδυτηρίων.

Advertisement