18.9
10:34

Τα δεδομένα για την ΑΕΚ της Καρδιάς και Volley League

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ένωσης καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα και τίποτα δεν δείχνει πως θα έχουμε happy-end με την συμμετοχή της ομάδας στην Α1.

Παρά την αρχική αμετακίνητη στάση της ΑΕΚ ως προς τους όρους συμμετοχής της στην Volley League, μία νέα συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Σ.Α.Π (10/09) έδειξε ένα πιο διαλλακτικό πρόσωπο.

«Η τελική απόφαση της ΑΕΚ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της λίγκας και όντως επικεντρώνεται κυρίως σε άλλου είδους ζητήματα (π.χ το τηλεοπτικό).

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου και έχει δοθεί μία έξτρα ειδική διορία στην Ένωση για να πάρει τις αποφάσεις της σχετικά με το τι έχει σκοπό να κάνει με την συμμετοχή της ή όχι σε μία διοργάνωση με όρους που εξ’ αρχής είχε εμφανιστεί κάθετα αρνητική.

«Άδειασαν» τα κιτρινόμαυρα ροστερ

Τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος των κιτρινόμαυρων και πολύ δύσκολα θα έχουμε… happy-end στην υπόθεση. Όμως ακόμα και στην υποτιθέμενη συμμετοχή της ΑΕΚ στην Volley League, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, κυρίως στο αγωνιστικό επίπεδο.

Πληροφορίες του ΑΕΚ194, αναφέρουν πως – αν όχι όλοι – ένα μεγάλο μέρος των περσινών κιτρινόμαυρων αθλητών έχουν ήδη αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας, ενώ και το εφηβικό τμήμα (από το οποίο θα μπορούσε να αντλήσει παίκτες η ΑΕΚ), έχει «ερημώσει».

Συγκεκριμένα κανένας παίκτης του περσινού ροστερ, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει, με το κλίμα αβεβαιότητας που πλανάται την δεδομένη στιγμή πάνω από την ΑΕΚ της Καρδιάς.

«Αφανισμός» ή μάχη με το χρόνο

Στην περίπτωση που η Ένωση λάβει μέρος στην Volley League, ο αγωνιστικός σχεδιασμός θα κινηθεί σε πολύ ρηχά νερά, καθώς πέρα από τις τεράστιες ελλείψεις που προαναφέρθηκαν, το μεγαλύτερο μέρος των αντιπάλων έχει «κλείσει» παίκτες και έχει αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Το ΑΕΚ1924 επικοινώνησε με τον Άκη Φλαούνα, ο 3ος κατά σειρά κόουτς που έκατσε στον κιτρινόμαυρο πάγκο πέρυσι. Ο Έλληνας τεχνικός παρ’ ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, φάνηκε πολύ επιφυλακτικός στο να ξανα-καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο τη νέα σεζόν, αν και εφόσον συμμετάσχει η ΑΕΚ.

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» για το ιστορικό τμήμα της Μάνας ΑΕΚ. Ο κος. Αλεξίου και ο κος. Μακρής, οι άνθρωποι που… τρέχουν τις εξελίξεις, θα πρέπει να πάρουν γενναίες αποφάσεις.

Είτε η ΑΕΚ θα… αφανιστεί από το ανδρικό βόλεϊ, τουλάχιστον για φέτος, είτε θα παρουσιάσει μία ομάδα με ελάχιστο χρόνο και δυνατότητες για σοβαρό αγωνιστικό και ανταγωνιστικό σχεδιασμό.

Advertisement