14.9
09:35

Στο στόχαστρο της New York City ο Μάνταλος

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο αρχηγός της ΑΕΚ φαίνεται πως αρέσει στους ανθρώπους της New York City και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Στα 4 εκατ. ευρώ φαίνεται πως κοστολογείται απ’ την Ένωση.

Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα για την Ένωση, με αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός απ’ την Ευρώπη, ο Πέτρος Μάνταλος θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεκίνησε τελείως διαφορετικά την φετινή σεζόν.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα απ’ την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime” ο Μάνταλος βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο της πρωτοπόρου της αμερικάνικης λίγκας, New York City. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντομενέκ Τορέντ που αγωνίζεται εκεί μεταξύ άλλων και ο Νταβίντ Βίγια, αναζητά στην επόμενη μεταγραφική περίοδο έναν ποδοσφαιριστή που να καλύπτει τις θέσεις «8» και «10».

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να προσεγγίσουν οι Αμερικανοί την Ένωση και να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του Πέτρου Μάνταλου. Η New York City ξόδεψε πρόσφατα 8 εκατ. ευρώ για τον εξτρέμ της Κραϊόβα, Αλεξάντρου Μίτριτα, κάτι που δείχνει ότι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει όσα χρήματα χρειάζονται για να φέρει στην ομάδα της, όποιο μεταγραφικό στόχο επιθυμεί.

Μάλιστα, ο απεσταλμένος σκαουτ των Αμερικάνων που εντόπισε και προέκρινε τον Μίτριτα, έχει κάνει το ίδιο και με τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει ότι βρέθηκε και στον δεύτερο αγώνα κόντρα της ΑΕΚ με την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ, εκεί που του άρεσε και σημείωσε το όνομα του αρχηγού της ΑΕΚ στις σημειώσεις του.

Τέλος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Ένωση κοστολογεί τον Μάνταλο με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.

Advertisement