13.9
19:07

Παπαθεοδώρου: «Η ιστορία μας επιτάσσει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα, τόνισε ότι η ιστορία της Βασίλισσας επιτάσσει να είναι πολύ ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Ο στόχος της ομάδας μας στην εφετινή περίοδο είναι συγκεκριμένος. Έχουμε εννέα καινούργιους παίκτες και θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι από την αρχή.

Η ιστορία μάς επιτάσσει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο πιο υψηλό επίπεδο και μ’  αυτό το σκεπτικό προπονούμαστε και δουλεύουμε καθημερινά. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι  στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, αλλά κυρίως στους κρίσιμους μήνες, όπου και θα κριθούν οι πιο σημαντικοί μας στόχοι.

Για το νέο Πρωτάθλημα είμαστε σίγουροι, ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποιες ομάδες στο να στελεχώσουν τα ρόστερ τους, βλέπουμε ότι τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν να δημιουργήσουν καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω, ότι και το εφετινό Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αμφίρροπο και πάρα πολύ ανταγωνιστικό για όλες τις ομάδες και ειδικά γι’ αυτές που έχουν υψηλούς στόχους».

Advertisement