12.9
19:13

«Στην ΑΕΚ πιθανόν το επόμενο καλοκαίρι ο Βίνα»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της Στεάουα Βουκουρεστίου δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιονούτ Βίνα, αλλά πρόσθεσε ότι μπορεί να πάει το επόμενο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια φημολογία που θέλει τον Ιονούτ Βίνα να βρίσκεται στην λίστα της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους μάλιστα να τον έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Μάλιστα, κάποιες δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Νάρσις Ραντουτσάν, φούντωσαν ακόμα περισσότερο τις φήμες, παρότι ο ίδιος αρχικά είχε τονίσει ότι δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

«Δεν ξέρω αν θα πάει στην ΑΕΚ, έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες αυτή τη σεζόν. Πιθανόν να πάει το επόμενο καλοκαίρι. Πολλοί παίκτες παρακολουθούνται από μάνατζερ και εκπροσώπους» τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το επόμενο καλοκαίρι.

Απ’ την πλευρά της όμως η Ένωση, δεν φαίνεται στην ουσία να ενδιαφέρεται για τον Βίνα και δεν προκύπτει από κάπου το ενδιαφέρον που γράφουν στην Ρουμανία, πόσο μάλλον για έναν ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Στεάουα, κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ, αφού το φετινό καλοκαίρι δαπάνησαν στην Βιτορούλ 700.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Advertisement