11.9
17:21

«Ο Σούσιτς θα υπογράψει στην ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τα Βοσνιακά Μέσα επιμένουν ότι ο Τίνο-Σβεν Σούσιτς θα υπογράψει στην ΑΕΚ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα, βρίσκοντας τους συμπατριώτες του Βράνιες και Σαμπανάτζοβιτς.

Με την μεταγραφική περίοδο για ελεύθερους παίκτες να βρίσκεται στο τέλος της, τα Βοσνιακά Μέσα συνεχίζουν να εμπλέκουν την ΑΕΚ στα σενάρια για το μέλλον του Τίνο-Σβεν Σούσιτς.

Συγκεκριμένα, η βοσνιακή ιστοσελίδα «sportske.ba», ανέφερε ξανά ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον συμπατριώτη τους, προχωρώντας ακόμα ένα βήμα παρά πέρα, γράφοντας ότι «ο Σούσιτς θα υπογράψει στην ΑΕΚ, η οποία κάνει ότι μπορεί για να τον αποκτήσει».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμπλέκει και τις παρουσίες των συμπατριωτών του Βόσνιου, Όγκνιεν Βράνιες και Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, τονίζοντας ότι στην Ένωση θα βρει συμπαίκτες δυο συμπατριώτες του.

Θυμίζουμε ότι ο Σούσιτς έμεινε ελεύθερος απ’ την Φένλο (28 συμμετοχές-5 γκολ πέρυσι) και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και του μέσου, έχοντας μάλιστα ύψος 1.86, που καλύπτει σε ένα βαθμό τα θέλω που αναζητάει η Ένωση για την θέση στα χαφ.

Advertisement