10.9
09:37

Στενεύουν τα όρια, δυσκολεύει η προσθήκη

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Όλα δείχνουν πως δεν θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη η Ένωση, καθώς δεν βρέθηκε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τις θέσεις που αναζητούσε ενίσχυση

Το τελευταίο διάστημα ο Ίλια Ίβιτς είχε σηκώσει για τα καλά μανίκια και είχε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, για να βρει απ’ την λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, μια εξαιρετική περίπτωση, ώστε να προχωρούσε η Ένωση σε κάποια προσθήκη.

Κατά κύριο λόγο η ΑΕΚ αναζητούσε θέση για τα χαφ της, με κύρια χαρακτηριστικά το ύψος, ώστε να… «ψηλώσει» η μεσαία της γραμμή, αλλά και ποδοσφαιριστή που να διαθέτει τεχνική και καλή επαφή με την μπάλα.

Όμως, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, είχε την σκέψη και για ενίσχυση στα στόπερ, αλλά τσέκαρε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση, χωρίς να βρει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο χρόνος τελειώνει, τα όρια στενεύουν και πλέον όλα δείχνουν ότι δύσκολα η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει εντοπίσει αλλά να μην έχει ξετρελαθεί με κάποιες απ’ τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει.

Άρα, με την σκέψη ότι η προθεσμία λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου, το πιθανότερο είναι ότι το Κιτρινόμαυρο ρόστερ θα μείνει ως έχει, χωρίς κάποια περαιτέρω προσθήκη, αλλά μέχρι την λήξη της ελεύθερης μεταγραφικής περιόδου, θα κρατηθεί σίγουρα ένα… μικρό παράθυρο, αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Advertisement