10.9
17:33

Μεγάλη η ζήτηση του κόσμου για το ματς με την Λαμία

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες μέρες και έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον θέλοντας να μάθουν πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς με την Λαμία στο ΟΑΚΑ. Πιθανόν και εντός της ημέρας να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια.

Η Ένωση πριν απ’ την διακοπή του πρωταθλήματος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο της ομάδας, με την εικόνα και τις νίκες που παρουσίασαν σε Τραπεζούντα και Τρίπολη, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανταπόκριση του κόσμου τις τελευταίες ημέρες για το ματς με την Λαμία.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να στηρίξουν την ομάδα του Νίκο Κωστένογλου, μετά απ’ τις θετικές εμφανίσεις που έδειξαν κόντρα στην Τράμπζονσπορ και τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας η Ένωση να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος τις εμφανίσεις της.

Κάτι τέτοιο είχε ως αποτέλεσμα, ο κόσμος της ομάδας να κινητοποιηθεί τις τελευταίες μέρες, έχοντας επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ρωτώντας τους για το πότε θα εκδοθούν τα εισιτήρια για το ματς με τους Λαμιώτες.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ένωσης που επικοινώνησαν, ενώ υπήρξαν τηλεφωνήματα και εκτός Αττικής, δείχνοντας πως είναι πολύ πιθανόν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ από επαρχία να δώσουν το παρών την Κυριακή το βράδυ στις 19:15 στο ΟΑΚΑ (αντί για τις 21:30 που είχε αρχικά οριστεί ο αγώνας).

Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με την Λαμία, ανοίγοντας μάλιστα και την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής προπώλησης των εισιτηρίων, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης, περίμεναν την οριστικοποίηση της ώρας για να προχωρήσουν στην έκδοση τους.

Μάλιστα, οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολύ πιθανόν να είναι αρκετά φθηνότερες απ’ τις τιμές της πρεμιέρας με την Ξάνθη, ενώ όλα δείχνουν πως θα είναι η πρώτη σημαντική προσέλευση κόσμου στο ΟΑΚΑ για τη εφετινή σεζόν.

Advertisement