10.9
18:30

«Η ΑΕΚ θέλει τον Βίνα για αντί-Μάνταλο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Δημοσιεύματα απ’ την Ρουμανία εμπλέκουν την ΑΕΚ σε σενάρια για τον Ιονούτς Βίνα, τονίζοντας μάλιστα πως τον θέλουν οι Κιτρινόμαυροι ως αντι-Μάνταλο (!).

Τον Ιονούτ Βίνα φαίνεται πως κοιτάει η ΑΕΚ σύμφωνα με Ρουμανικά δημοσιεύματα, κάνοντας μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση, θέλοντας να τονίσουν για ποιο λόγο η Ένωση επιθυμεί την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της Ρουμανίας, «www.telekomsport.ro», αναφέρεται πλήρως για τον ποδοσφαιριστή Ιονούτς Βίνα, τονίζοντα πως η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη και η Στεάουα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει παρότι τον αγόρασε απ’ την Βιτορούλ τον περασμένο Ιούλιο.

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη και η Στέαουα παρότι τον πήρε τον περασμένο Ιούλιο από την Βιτορούλ εξετάζει να τον πουλήσει. Πηγές δίπλα στην ομάδα ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης, Τζίτζι Μπεκάλι, θα συμφωνούσε με μια προσφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως η πλευρά της Ένωσης δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, οι Ρουμάνοι πήγαν ακόμα ένα βήμα πιο κάτω την συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν τον Βίνα, για αντί-Μάνταλο, καθώς τον αρχηγό της ΑΕΚ τον ζητάνε αρκετές ομάδες της Serie A, αλλά και η Γουέστ Μπρομ.

«Η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται τυχαία για τον Βίνα. Ο αρχηγός Πέτρος Μαντάλος πρόκειται να φύγει, καθώς τον θέλουν ομάδες της Serie A, αλλά και η Γουέστ Μπρομ. Κοστολογείται με 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δέχεται να την πουλήσει με λιγότερα από 6», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα..

Advertisement