10.9
22:52

Επιθυμεί να συμμετάσχει στη Volley League η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Μεταστροφή κλίματος για την ΑΕΚ στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ.

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός και επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου η Ένωση να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως η ομάδα δεν έχει αδειοδοτηθεί από την αρμόδια επιτροπή της Λίγκας ωστόσο όλα θα κριθούν στη ΓΓΑ που θα πάρει και τελικές αποφάσεις.

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το σημερινό Δ.Σ.: 

«Ολοκληρώθηκε η 139η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
1. Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο του ΤΑΠ Μάνο Μακρή. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επέμεινε στις θέσεις του, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι το ΤΑΠ συνεχίζει κανονικά τις ρυθμίσεις και τις πληρωμές του, τονίζοντας ότι η τελική απόφαση του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα.

Επιβεβαίωσε πως όταν η ΑΕΚ κληθεί από την ΕΕΑ, θα παρουσιαστεί ενώπιον αυτής όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά αποδεχόμενη και τους όρους του πρωταθλήματος.

Μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ και του προέδρου της ΕΣΑΠ, αντηλλάγησαν απόψεις και εξηγήσεις που αφορούσαν δομικά και διαδικαστικά ζητήματα και φάνηκε η διάθεση αμφοτερων για την επίλυση τους, με απαρχή την αποδοχή της προκήρυξης του πρωταθλήματος».

Advertisement