07.9
09:59

«Εξασθενούν» οι πιθανότητες μεταγραφής

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο δυσκολεύει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να ενισχυθεί περαιτέρω, τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συνεχίζει την αναζήτηση ο Ίλια Ίβιτς.

Δεν σταματά την αναζήτηση για κάτι εξαιρετικό στην ελεύθερη αγορά ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, με το… βάρος να πέφτει στην θέση του κέντρου αλλά και των στόπερ.

Ωστόσο οι δυσκολίες για να βρεθεί κάτι αξιόλογο με μικρή πιθανότητα να «βγει» άστοχη επιλογή, είναι αρκετές και οι άνθρωποι της Ένωσης δεν θέλουν ρισκάρουν, φέρνοντας έναν παίκτη που τελικώς δεν θα αποδειχθεί ο κατάλληλος.

Η άμεση ενίσχυση της ομάδας εξασθενεί και ο Ίλια Ίβιτς ξεκινά να «ρίχνει» ματιές σε περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους κιτρινόμαυρους την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξαντληθούν τα περιθώρια να έρθει παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα άμεσα. Μέχρι το τέλος της περιόδου απόκτησης ελεύθερων παικτών το επιτελείο του Ίβιτς εξετάζει περιπτώσεις που προτείνονται καθημερινά στα γραφεία της ΑΕΚ.

Τόσο ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής, όσο και ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα ήθελαν όμως σε καμία περίπτωση, να συμβιβαστούν με μία λύση που δεν θα είναι ακριβώς αυτό που λείπει την δεδομένη στιγμή στην ΑΕΚ και δεν θα μπορούσε να καλύψει τα κενά της ομάδας.

Advertisement