07.9
09:45

Έτοιμη εξωτερικά η «Αγιά Σοφιά» μέχρι τα Χριστούγεννα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μεγάλη πιθανότητα δίνουν οι άνθρωποι που «τρέχουν» το έργο, ώστε η εξωτερική εικόνα του Ναού να είναι ολοκληρωμένη απόλυτα μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων.

Στην τελική ευθεία οδεύουμε για την μεγάλη επιστροφή στα ιερά χώματα της Νέα Φιλαδέλφειας, με την «Αγιά Σοφιά» να μοιάζει όλο και περισσότερο στην τελική της μορφή.

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει πως ακόμα και μέσα στο χειμώνα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη με Ιανουάριο, το γήπεδο θα έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Η εξωτερική εικόνα του σταδίου θα έχει πάρει την τελική της μορφή και θα έχουν τελειώσει όλες οι εργασίες σε αυτήν. Τόσο το στέγαστρο, όσο και τα… τείχη του Ναού θα πάρουν την τελική τους μορφή και (τουλάχιστον) εξωτερικά θα είναι έτοιμο.

Αυτό που θα απομένει είναι το εσωτερικό του και οι εργασίες που θα σχετίζονται με τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα καθίσματα, την διαμόρφωση χώρων κ.α. Το 70-75% λοιπόν της «Αγιά Σοφιάς» θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και πλέον θα μιλάμε για αντίστροφη μέτρηση.

Advertisement