05.9
10:09

«Ντύνει» το στέγαστρο της Αγιά Σοφιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην χώρα μας η τεράστια μεμβράνη που θα «ντύσει» το στέγαστρο του γηπέδου και ουσιαστικά θα αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή.

Η κατασκευή της οροφής της «Αγιά Σοφιάς» προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και έτσι έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου η τοποθέτησή της.

Σύμφωνα με σημερινό (05/09) δημοσίευμα της LiveSport, η Cimolai αναμένεται να ολοκληρώσει την… δουλειά της με το στέγαστρο, αφού τοποθετήσει και τις ειδικές μεμβράνες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι μεμβράνες που θα «ντύσουν» το στέγαστρο θα έρθουν στην χώρα μας και δη στο μαγικό εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας για να τοποθετηθούν στην κορυφή του Ναού.

Ταυτόχρονα με την μεμβράνη, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση των στηριγμάτων του σκεπάστρου το οποίο έχει «κλείσει» από σκυρόδεματα, μετά την ολοκλήρωση και του διαζώματος της παλιάς σκεπαστής.

Οι εργασίες προχωρούν πολύ γρήγορα και οι αλλαγές που έρχονται θα δώσουν με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια εικόνα από την τελική μορφή της «Αγιά Σοφιάς». Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από τα… εγκαίνια του γηπέδου και μέρα με την μέρα πιο κοντά στο όνειρο.

Advertisement