04.9
10:00

Ζήτησε ψηλό «6άρι» ο Κωστένογλου

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την επισημοποίηση ότι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στο τιμόνι της ΑΕΚ, είχε συζήτηση με τον Ίλια Ίβιτς για τα μεταγραφικά, ζητώντας αν βρεθεί στην ελεύθερη αγορά ένας ψηλός κεντρικός κόφτης

Από χθες η απόφαση πάρθηκε στην ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή και ο Νίκος Κωστένογλου, θα βρίσκεται το τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο ίδιος πλέον καλείται να τρέξει κάποια θέματα που απασχολούν την Ένωση, αρχικά στο αγωνιστικό κομμάτι και στο θέμα προπόνησης και φυσικής κατάστασης και μετέπειτα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Αρχικά, στο πρώτο σκέλος ο Έλληνας τεχνικός μαζί με τους νέους και παλιούς συνεργάτες του, έχουν ένα καλό χρονικό διάστημα με την διακοπή, να δουλέψουν και να ανεβάσουν προσεκτικά την ένταση στις προπονήσεις, δουλεύοντας στις αδυναμίες της ομάδας.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως και στα μεταγραφικά ο Κωστένογλου είχε μια πρώτη συζήτηση με τον Ίλια Ίβιτς, θέλοντας να του τονίσει ότι θα πρέπει να βρεθεί ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν να βρουν ένα ψηλό «6αρι», για να δώσει ύψος στην μεσαία γραμμή.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει το «σκανάρισμα» της ελεύθερης αγοράς από χθες, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές για τα χαφ της ΑΕΚ, καλύπτοντας έτσι τα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού.

Βέβαια, είναι απόλυτα κατανοητό ότι σε μια τέτοια περίοδο που στην μεταγραφική αγορά, κυκλοφορούν μόνο οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, είναι δύσκολο να βρεθεί ποδοσφαιριστής με όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η Ένωση, αλλά δεν αποκλείεται ο Ίλια Ίβιτς να τον εντοπίσει και να κάνει την εισήγηση του στον τεχνικό της ΑΕΚ.

Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό και μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους, η Ένωση έχει την ευκαιρία να ερευνήσει την αγορά και να πάρει τις αποφάσεις της για κινήσεις.

Advertisement