03.9
09:29

«Σκανάρει» την ελεύθερη αγορά η ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ίλια Ίβιτς κοιτάει την ελεύθερη αγορά για τυχόν ενίσχυση κάποιου ποδοσφαιριστή στην θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και στην θέση του «6»

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έκλεισε, με την ΑΕΚ να μην προχωράει σε κάποια μεταγραφή, καθώς δεν βρήκε κάποιον ποδοσφαιριστή που να έχει τα αγωνιστικά στοιχεία που ήθελε στις θέσεις που αναζητούσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει το ψάξιμο.

Συγκεκριμένα, ο Ίλια Ίβιτς εκτός απ’ την υπόθεση του προπονητή που μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη, έχει αναλάβει το «σκανάρισμα» της ελεύθερης αγοράς, ώστε να ενισχυθεί η Ένωση μέσα απ’ αυτό το παράθυρο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κρίνει ότι θα ήταν πολύ σωστές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, αν προχωρούσαν σε μεταγραφή στη θέση του «εξαριού» και του κεντρικού αμυντικού.

Όμως, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές σ’ αυτές τις θέσεις, που μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Βέβαια, από χθες η συγκεκριμένη αγορά είχε ιδιαίτερη κινητικότητα στις προσθήκες, καθώς υπήρχαν αρκετές ομάδες που προχώρησαν στην αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, γι’ αυτό και υπάρχει η ελπίδα μήπως βρεθεί μια περίπτωση που να αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης, για να κινηθούν για την προσθήκη τους στο ρόστερ.

Απ’ την άλλη είναι ξεκάθαρο, ότι αν δεν βρεθεί κάποια περίπτωση που να αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή η ΑΕΚ, αφήνοντας το ρόστερ ως έχει.

Advertisement