03.9
09:57

Όλα στο… τραπέζι με Κωστένογλου

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δεν φαίνεται άμεσα φως στο τούνελ για την ΑΕΚ στην υπόθεση διαδοχής του κιτρινόμαυρου πάγκου, με τον Ίβιτς να αναζητά ακόμα τον κατάλληλο και τον Κωστένογλου διαρκώς να κερδίζει πόντους.

Απόλυτα ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της Ένωσης από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ως υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας ο Νίκος Κωστένογλου.

Η συσπείρωση των αποδυτηρίων, η μετάλλαξη της αγωνιστικής εικόνας της ΑΕΚ αλλά και τα θετικά αποτελέσματα, έχουν κάνει τον Έλληνα τεχνικό συμπαθή ακόμα και σε όσους δεν τον… γνώριζαν στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Το επιτελείο του Ίλια Ίβιτς παρατηρεί με ενθουσιασμό τις θετικές αλλαγές που έφερε ο Κωστένογλου στην ομάδα, κερδίζοντας έτσι χρόνο για την αναζήτηση του κατάλληλου τεχνικού, μετά το ναυάγιο στην υπόθεση επιστροφής του Γκουστάβο Πογέτ.

Ωστόσο οι σκέψεις για… παράταση της θητείας του Έλληνα τεχνικού στον κιτρινόμαυρο πάγκο, πληθαίνουν μετά από κάθε θετικό αποτέλεσμα. Η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχει ως ενδεχόμενο, ιδιαίτερα από την στιγμή που ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα της διαδοχής.

Ένας προπονητής που φαίνεται να έχει κερδίσει το στοίχημα των αποδυτηρίων, που γνωρίζει τι εστί ΑΕΚ και πάνω από όλα εφαρμόζει ένα πλάνο λογικό και αποτελεσματικό, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει ένα κλίμα άκρως θετικό γύρω από το όνομά του.

Η αναζήτηση προπονητή δεν έχει σταματήσει για τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο δεν είναι λίγα τα… στόματα εντός του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου που θα έλεγαν «ναι» στην παραμονή του Κωστένογλου στον κιτρινόμαυρο πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Advertisement