03.9
17:04

ΕΠΙΣΗΜΟ: Κωστένογλου μέχρι… τέλους! (ΦΩΤΟ)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Προπονητής της ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Κωστένογλου μετά από την επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Αλεξόπουλος-Βούλγαρης προστίθενται στο επιτελείο του Έλληνα τεχνικού.

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Νίκου Κωστένογλου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μετά από απόφαση του Ίλια Ίβιτς και την συγκατάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Γιώργο Αλεξόπουλο να προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο του Έλληνα τεχνικού και τον Παναγιώτη Βούλγαρη να επιστρέφει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ως γυμναστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας. 

 

Advertisement