31.8
09:16

Ψάχνεται για προπονητή ο Ίβιτς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Γκουστάβο Πογέτ, έχει επικεντρωθεί στην μεταγραφική αγορά ψάχνοντας τον αντι-Καρντόσο. Ιδιαίτερη προτίμηση η Ισπανία.

Μετά την πρόσληψη του Ίλια Ίβιτς για την θέση του τεχνικού διευθυντή, η ΑΕΚ είχε βάλει ψηλά στην λίστα της για την θέση του προπονητή τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις, παρουσίασε ένα πρότζεκτ στον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ώστε να έχει μια εικόνα για το που θα βαδίσει σε περίπτωση που δεν είχαν θετική έκβαση οι συζητήσεις.

Τελικά, η πλευρά της ΑΕΚ και του Πογέτ ήρθαν σε αδιέξοδο και προτίμησαν να μην συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις, με την Ένωση να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Σίγουρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια περίπτωση έχει ψηλά στην λίστα της, η ομάδα μετά το «ναυάγιο» με τον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά ο Ίλια Ίβιτς που έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ανεύρεση προπονητή, ψάχνεται στην αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση, έχοντας μια προτίμηση απ’ την Ισπανική αγορά.

Προφανώς και κάποια ονόματα να έχουν γραφτεί ήδη στην λίστα του (περίπου 5-6 ονόματα), αλλά περιμένει λίγο ακόμα για να διαλέξει, σε ποιον η Ένωση θα καταθέσει πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Τώρα, όσον αφορά την ονοματολογία, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα απ’ την λίστα του Ίβιτς, αλλά φαίνεται πως οι προπονητές, Σετιέν και Τζούκιτς, βρίσκονται μέσα σ’ αυτήν και παρακολουθούνται απ’ τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, ο οποίος θα είναι και ο άνθρωπος που προχωρήσει στην επιλογή και θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

Είναι λογικό πως αρκετό χρόνο η ομάδα δεν έχει μπροστά της, γι’ αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί και ο εκάστοτε νέος προπονητής θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, όταν αναλάβει τα καθήκοντα του.

Advertisement