29.8
12:16

Ζιάβας: «Γλυκόπικρη αίσθηση – Φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Γλυκόπικρα συναισθήματα άφησε στον τεχνικό της ΑΕΚ η πρεμιέρα της ομάδας στο Champions League. Η απουσία παιχνιδιών και αγωνιστικού ρυθμού ήταν φανερή, όμως το μέταλλο που έχουν οι κιτρινόμαυροι αποκτήσει δημιούργησε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις, με ανατροπές και εναλλαγές στο σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζιάβα:

«Γλυκόπικρη η γεύση αλλά μπορούμε όμως να είμαστε περήφανοι για αυτή την ελληνική ομάδα, που βγήκε να ανταγωνιστεί στο επίπεδο του Champions League μία πολύ δυνατή ομάδα και στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιξε.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν τους άξιζε η νίκη, η οποία όμως πέρασε και από τα δικά μας πόδια αλλά τελικώς κατέληξε σε εκείνους. Είναι τεράστια η προσπάθεια που κάναμε. Φάνηκε όμως πολύ στο ξεκίνημα ότι μας λείπουν παιχνίδια και ρυθμός, καθώς δεχθήκαμε δυο γκολ χωρίς να το καταλάβουμε.

Δεν τα παρατήσαμε ποτέ όμως, χτίσαμε και χτίζουμε το μέταλλο πρωταθλητή. Παίζοντας αρκετά καλά, τηρουμένων των αναλογιών, απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, με δύναμη και τεχνική, κάναμε πολλές φάσεις, γυρίσαμε το παιχνίδι και βέβαια στο τέλος παίξανε ρόλο πολλά επιμέρους πράγματα. Η τύχη, η εμπειρία η κούραση το καθαρό μυαλό.

Σίγουρα δεν είμαστε απογοητευμένοι. Υπάρχει πικρία. Θέλαμε ένα ντεμπούτο με θετικό αποτέλεσμα και έστω τον ένα βαθμό, όμως δεν πειράζει πάμε στο επόμενο παιχνίδι κερδισμένοι έτσι κι αλλιώς.»

Advertisement