29.8
12:43

Πάνου: «Το συναίσθημα που μένει είναι υπερηφάνεια»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε χαρούμενος για το ματς-διαφήμιση και την απόδοση της ομάδας εναντίον της Μινέρβα, παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο ματς που έπαιζαν όλοι μαζί. «Θα δώσουμε το 120% για τις όποιες ελπίδες πρόκρισης», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πάνου:

«H ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και στο πρώτο ημίχρονο αλλά ιδιαίτερα στο δεύτερο. Απλώς εκεί βγήκαν όσα θέλαμε λίγο καλύτερα. Είχαμε περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ μας, δεν έχουμε κάνει προετοιμασία με φιλικούς αγώνες, είμαστε μια ομάδα με νέες προσθήκες και ήταν το πρώτο μας παιχνίδι όλοι μαζί.

Το συναίσθημα που μένει είναι υπερηφάνεια για την προσπάθεια και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος καθώς ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό futsal, με πολύ κόσμο και ελπίζουμε πως κάθε φορά ο κόσμος της ΑΕΚ θα φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο».

Οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν μετά την ήττα από την Μινέρβα, όμως ακόμα όλα παίζονται. Πως θα ζήσετε τα επόμενα ματς;

«Σίγουρα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι πρώτη φορά στο Champions League. Πρωτόγνωρο για εμάς, καθώς τα περισσότερα παιδιά δεν έχουμε παίξει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα δώσουμε το 120% σε όλα τα παιχνίδια και αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στο τέλος, θα μπούμε για να κάνουμε ό,τι μπορούμεε».

Advertisement