Ο Ίλια Ίβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο οποίος συμφώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για 4 χρόνια (2+2) και ανακοινώθηκε επίσημα απ’ την ΠΑΕ.
Μετά από 13 χρόνια ο Ίλια Ίβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ για να καλύψει την θέση του τεχνικού διευθυντή και να αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο Σέρβος ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια (2+2) και ανακοινώθηκε επίσημα απ’ την ΠΑΕ.
Ο Ίβιτς θα παρουσιαστεί το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν αποκλείεται να ταξιδέψει αύριο με την ομάδα στην Τραπεζούντα για το ματς με την Τράμπζονσπορ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών.
Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement