26.8
00:38

«Τέλος» Καρντόσο και Λυμπερόπουλος!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Παραιτήθηκε από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τις πληροφορίες του ΑΕΚ1924 να αναφέρουν πως πρόκειται για απόλυση. Παρελθόν και ο Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην θέλει να τον βλέπει ούτε ώρα παραπάνω από την κιτρινόμαυρη φόρμα. Πληροφορίες ακόμα και για απομάκρυνση του Βασίλη Δημητριάδη.

Παρελθόν αποτελούν οι δυο άνδρες από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με την απομάκρυνση του Λυμπερόπουλου να έχει επιβεβαιωθεί και από υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕK.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια της Ένωσης και έδωσε την εντολή να απομακρυνθούν οι δυο άνδρες από το επιτελείο της ομάδας, κάτι το οποίο μετέφερε στον κόσμο της ομάδας που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ αναφέροντας σε έντονο ύφος «τους έδιωξα όλους!».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Λύμπε» υπέβαλλε οικειοθελώς την παραίτησή του στον Μελισσανίδη και αύριο (27/08) αναμένεται συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες.

Από την άλλη ο Μιγκέλ Καρντόσο… ξηλώθηκε από τον Τίγρη, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν θέλει ούτε… ώρα να παραμείνει στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Πορτογάλος.

Το συμβόλαιο όμως που υπέγραψε στην Ένωση είναι διετές και η αποζημίωση είναι μεγάλη που πρέπει να λάβει. Έτσι, οι κιτρινόμαυροι θα τρέξουν τις εξελίξεις ώστε ο Καρντόσο να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ΑΕΚ, με εντολή Μελισσανίδη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και ο Βασίλης Δημητριάδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την θέση του Γενικού Αρχηγού της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, στο πλαίσιο του… ξηλώματος που φαίνεται πως άρχισε στην ΑΕΚ.

Advertisement