26.8
01:22

Καρντόσο: «Μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με το βλέμμα του… στραμμένο στην παχυλή αποζημίωση που δικαιούται, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την ήττα από την Ξάνθη.

Καμία μεταμέλεια από τον Καρντόσο που επέμεινε πως η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη για να αλλάξει η κατάσταση και να βγει το… πλάνο του.

Δεν έδειξε διάθεση να παραιτηθεί, παρά να δηλώσει έμμεσα πως θα «κάτσει» στο συμβόλαιό του, μέχρι να τον διώξει η ΑΕΚ, όπερ και εγένετο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ:

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Δεν συμφωνώ πως η ομάδα δεν βελτιώνεται. Μέχρι το 30ο λεπτό είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα περιμένει πίσω στημένος. Ήταν σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία, να έχουμε χώρους για ευκαιρίες. Μετά την κόκκινη του Ζεράλδες άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν ξεκάθαρο ότι ελέγχαμε το ματς, είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε δυστυχώς το πρώτο γκολ όταν χάσαμε την μπάλα και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα».

Για το αν μίλησε με τον Μελισσανίδη: «Σέβομαι τους φιλάθλους για την απογοήτευσή τους. Δεν είμαι χαρούμενος, θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ μετά από μία νίκη αλλά δεν έγινε. Ο χαρακτήρας των παικτών μου είναι να παλεύουν μέχρι το τέλος. Στην περιοχή του πάγκου δεν μπορώ να βλέπω τις αντιδράσεις του. Οι παίκτες μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξαν χαρακτήρα».

Για την προσωπική δυσκολία της κατάστασης: «Μαζί φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε. Υπάρχουν ομάδες με δυσκολίες σε άλλα πρωταθλήματα. Και το κλαμπ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση μαζί μας. Πρέπει να υπάρχει πρόθεση από όλους να αλλάξουμε την κατάσταση».

 

Advertisement