23.8
23:05

Μπαρτσελόνα: “Άγριος” τσακωμός του Αμπιντάλ με τον ατζέντη του Ντεμπελέ

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Σύμφωνα με το “Radio Catalunya”, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Έρικ Αμπιντάλ είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ουσμάν Ντεμπελέ για να του κάνει συστάσεις για τη συμπεριφορά του Γάλλου, με τους δύο άνδρες να έχουν έντονο διάλογο!

ΟΟυσμάν Ντεμπελέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 για να αποτελέσει τον διάδοχο του Νεϊμάρ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει υποστεί πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός “Radio Catanulya”, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Έρικ Αμπιντάλ είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ντεμπελέ για να του κάνει συστάσεις για τα καμώματα του πελάτη του, με τους δύο άνδρες να έχουν έντονο διάλογο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές στο διάστημα της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα, με τον Αμπιντάλ να ξεκαθαρίζει στον ατζέντη του Ντεμπελέ, Μουσά Σισοκό πως αν δεν αλλάξει συμπεριφορά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Advertisement