21.8
14:09

Παιδιά από τα χωριά SOS στις εξέδρες του ΟΑΚΑ

AEK1924.gr team
Παιδιά από τα χωριά SOS στις εξέδρες του ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ περιμένει παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS και από τις ακαδημίες στο αυριανό κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ.

Τα παιδικά χωριά SOS αποδέχθηκαν την πρόσκληση της ΑΕΚ και θα εκπροσωπηθούν στο αυριανό ματς με την Τράμπζονσπορ με περίπου 30-40 παιδιά.

Ακόμη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα παραβρεθούν παιδιά από συνεργαζόμενες ακαδημίες της ΑΕΚ, από τις ακαδημίες της Ένωσης, από Futsal και αλλού με συνέπεια να αναμένονται γύρω στα 100 παιδιά που θα καθίσουν στην εξέδρα μπροστά από τα δημοσιογραφικά.

Να σημειωθεί ότι και οι γυναίκες των παικτών της ΑΕΚ εξέφρασαν την επιθυμία να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει καθώς βάσει κανονισμού δεν γίνεται να υπάρχει ένας γονέας ανά παιδί ή ανά δύο παιδιά.

Οι Ακαδημίες και τα παιδικά χωριά SOS θα έχουν έναν επιτηρητή ανά ομάδα παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement